ÎNTREBĂRI FRECVENTE
1. VINUL FĂRĂ ALCOOL ESTE MUST?
Nu, vinul nostru este produs prin metodele tradiționale de vinificare. După fermentare, alcoolul este extras folosi...
Cum adică „vin fără alcool”? Cele 3 metode de dezalcoolizare a vinului
1. VACUUM DISTILLATION
Alcoolul și alți volatili sunt extrași la temperaturi destul de scăzute (25°C-30°C). Aromele naturale din produsul inițial s...
Rețetă Cocktail 0%: VIN FIERT
Rețeta clasică de vin fiert, acum și în varianta nealcoolică cu Ôpia Cabernet Sauvignon Bio. Vă urăm sărbători fericite!
STUDIU: Vinul roșu dezalcoolizat este mai sănătos decât cel cu alcool
Un studiu american publicat în jurnalul academic Circulation Research a descoperit că vinul roșu dezalcoolizat este mai sănătos decât cel cu alcool. Aici puteți citi o traducere în română a rezumatului studiului.
Rețetă cocktail 0%: MIMOSA
O Mimosa fresh cu Le Petite Chavin Chardonnay spumant, pentru un brunch în confortul și siguranța casei dumneavoastră.
Rețetă Cocktail 0%: ÔPIA CAPELLA
Rețetă de cocktail răcoritor și fructat, cu Ôpia Chardonnay spumant, inventată de Julien Escot, barman renumit și premiat.
ARHIVĂ: Degustare de vin fără alcool @Cărturești Verona
Eveniment de degustare de vin fără alcool, cu Alexandru Barac, fondatorul vinfărăalcool.ro, și Achim Avram, președintele Federației Somelierilor din România.
ÔPIA®️ Procesul inovator de producție
Descoperă procesul inovator de producție al gamei ÔPIA®️, prima băutură nealcoolică, realizată fără fermentare, care seamănă cu vinul.
Utilizează săgețile stânga/dreapta pentru a naviga în prezentare sau glisează stânga/dreapta dacă folosești un dispozitiv mobil