POVESTE

Vinul fără alcool este tot vin. El este obținut 100% din struguri, urmând procesul clasic de obținere a vinului. După ce vinul este fermentat, trecând prin toate stadiile obișnuite de maturare, alcool este eliminat în vid, păstrându-se caracteristicile vinului de proveniență precum buchetul și aroma.

Vinul fără alcool nu este must, nu este suc de struguri și nici o combinație chimică de extract de vin cu apă. Nouă, la Vin Fără Alcool, ne revine rolul de a susține cât se poate de ferm că vinul fără alcool este obținut din viță sută la sută, pe cale naturală, și că este o alternativă ideală pentru persoanele care evită alcoolul, indiferent de motiv, inclusiv probleme de sănătate și femei însărcinate.

Un produs modern, de viitor, vinul fără alcool a reușit să cucerească inimile multor băutori și să adune un palmares impresionant, în ciuda istoriei sale recente.

La Vin Fără Alcool, credem în inovație, în curaj și în progres. Cu aceste valori am pornit compania în urmă cu 10 ani, fiind primul distribuitor de vin fără alcool în România, și aceleași valori ne conduc și în ziua de astăzi. Între timp, pe lângă clienții fideli pe care i-am adunat și de care suntem mândri, am devenit furnizori ai Casei Regale a României, iar vinurile noastre au fost selectate de către somelieri respectați pentru a fi incluse în Mega Image Wine Gallery. De asemenea, vinurile fără alcool pe care le distribuim sunt vegane și certificate halal, deci potrivite pentru oricine și orice context.

Pasiunea și dedicarea pentru vinul fără alcool s-au născut dintr-o poveste personală, reală, care a devenit între timp o poveste de succes. Fondatorul nostru, Alexandru Barac, a ales vinul fără alcool datorită propriei relații complicate cu alcoolul, la care a decis sa renunțe definitiv în urmă cu mai bine de 10 ani. De atunci, este un mare promotor al acestor vinuri și un distribuitor pasionat, dând naștere companiei Vin Fără Alcool și tot ce ține de ea.

Vă invităm și pe dumneavoastră să încercați această alternativă naturală și savuroasă, și să vă bucurați din plin de o viață fără alcool sau cu un consum de alcool redus. Noroc!

  • LE PETIT BÉRET

LE PETIT BÉRET

CUMPĂRĂ