ÔPIA®

,,O adevărată inovație”

ÔPIA®️ este gama de băuturi fără alcool preferată de Casa Regală a României și aleasă pentru a fi servită la banchetul Premiilor Nobel în 2017.

ÔPIA®️ este un produs cu adevărat inovator și prima gamă de băuturi nefermentate, fără alcool, creată din struguri organici pentru a oferi o experiență unică de degustare ce combină eleganța și senzația autentică de ,,produs în Franța”. Mai mult, aceasta este certificate ECOCERT în România, confirmând proveniența sa de natură organică.

Gama ÔPIA®️ este învechită în contact cu lemn de stejar și oferă atât o varietate largă de arome, cât și un stil distinctiv ce pune în valoare soiurile de struguri folosite în producția sa, precum Cabernet Sauvignon și Chardonnay. Această gamă organică, fără alcool, fără conservanți și fără sulfiți, vă oferă toate beneficiile de sănătate și de gust ale strugurelui, datorită procesului inovator de producție. Componentele benefice ale fructului, precum polifenolii, sunt extrase din sâmburi la temperaturi scăzute pentru a le menține proprietățile antioxidante și de regenerare.

Pe lângă toate acestea, ÔPIA®️ este prima gamă de băuturi organice, fără alcool, produsă prin metode ecologice, pornind dintr-o mare grijă pentru natură. Producția gamei este bazată pe respect și dragoste pentru struguri, pământul de pe care provin, persoanele implicate în producție și distribuitori, totul pentru a produce și livra o băutură de cea mai bună calitate pentru cei care nu pot, sau care aleg, să nu bea alcool.